VVS Renovering

Når din ejendom skal renoveres, er VVS Firmaet Aage Jensen ApS parat til at påtage sig alle opgaver vedrørende renovering af dine VVS-installationer.

Drejer renoveringen sig om din egen private bolig? Eller har du en ejendom med 6-10 lejligheder, som alle skal have nyt badeværelse eller eksempelvis have etableret gulvvarme?

Uanset opgaven, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en god løsning.

Ring på tlf. 40 17 37 83 med det samme!

VVS til nybyggeri kan alle lave. Når det derimod kommer til renovering af gamle VVS-installationer, så begynder det at blive sjovt. Vi har heldigvis erfaringen og kompetencerne, så du trygt kan overlade en hvilken som helst VVS-renovering til os.

Vi trækker alle rør til vand, varme og ventilation og sørger for, at alle dine VVS-installationer virker optimalt. Vi bestiller alle de nye og moderne toiletter, håndvaske, vandhaner og armaturer hjem, som skal bruges til opgaven.  Og så står vi naturligvis for al montage og installation af VVS i badeværelser, køkkener og bryggerser.

Hold din bygningsmasse opdateret med renovering af VVS.

Vi påtager os alle VVS-opgaver inden for ejendomsrenovering i Horsens og omegn. Vi kører dog også gerne efter en opgave, hvis du f.eks. bor i Århus, Silkeborg, Skanderborg eller Vejle.

Få et uforpligtende tilbud

Her i formularen kan du beskrive, hvilken opgave du ønsker et tilbud på, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Der er selvfølgelig også mulighed for at kontakte os direkte på telefonen.

  Kontakt

  Adresse

  Bülowsgade 19
  8700 Horsens

  Telefon

  Vi er medlem af