Profil

Hos VVS Firmaet Aage Jensen ApS får du god og ærlig vejledning. Vi siger tingene, som de er – og vi er helt nede på jorden. Vi kan godt lide at se vores kunder i øjnene og få en god snak om tingene, så vi kommer altid gerne ud og ser på opgaven, inden vi giver et uforpligtende tilbud.

Vi har fokus på at finde de bedste løsninger i hvert enkelt tilfælde, og det kan også betyde, at vi fraråder dig løsninger, hvis vores erfaring siger os, at de ikke holder i længden. Den ærlige vejledning sætter vores kunder pris på.

Lennart Karoliussen, som ejer og driver virksomheden, har været i VVS-branchen i mere end 30 år efterhånden. Det kan man uden at prale kalde en god lang erfaring i faget. Vores rutine gør, at vi løser opgaverne effektivt og med sikker hånd. Det giver selvfølgelig også dig en tryghed og sikkerhed for, at vi laver vores arbejde fornuftigt og solidt. Ellers havde vi ikke holdt så længe i branchen.

Vi laver især mange opgaver inden for ejendomsrenoveringer. Et eksempel kunne være en ejendom med 6-10 lejligheder, hvor alle VVS-installationer skal renoveres og bygges op igen fra bunden. Det kan være istandsættelse af badeværelser i hele ejendommen eller energioptimering i form af fjernvarme eller andre energikilder.

Med afsæt i vores adresse i Horsens kører vi gerne lidt efter opgaverne, så længe det giver mening for både dig og os. Det kan f.eks. være til Vejle, Skanderborg, Silkeborg eller Århus.

Vores kunder er både private boligejere, erhvervskunder, og offentlige kunder. Vi servicerer f.eks. skoler for Horsens kommune og Horsens statsfængsel for den danske stat.

Du er også velkommen som kunde – uanset hvem du er. Ring til os med det samme, så vi kan få en snak om din opgave og sætte en aftale i kalenderen.

Få et uforpligtende tilbud

Her i formularen kan du beskrive, hvilken opgave du ønsker et tilbud på, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Der er selvfølgelig også mulighed for at kontakte os direkte på telefonen.

  Kontakt

  Adresse

  Bülowsgade 19
  8700 Horsens

  Telefon

  Vi er medlem af