Fjernvarme

Vi kommer også gerne ud og servicerer eller udskifter et eksisterende fjernvarmeanlæg.

Overvejer du at skifte til fjernvarme? Fjernvarme er en både billig og miljøvenlig energikilde til opvarmning af dit hus, så hvis du har mulighed for at tilslutte dig fjernvarme, der hvor du bor, så er det som regel altid en god idé.

VVS Firmaet Aage Jensen ApS er med i fjernvarmeordningen i Horsens Kommune. Det betyder, at du blot skal ringe til os, hvis du ønsker at tilsluttes fjernvarmenettet. Så sørger vi for resten! Vi leverer den samlede pakke og sørger for, at dit fjernvarmeanlæg installeres og virker optimalt.

På Fjernvarmeplanen ( https://fjernvarmehorsens.dk/fjernvarmeplan/) kan du taste din adresse ind og se, hvornår det er muligt at skifte til fjernvarme, hvor du bor. Så snart rørene er langt i dit område, kan vi lave tilslutningen.

Vi står for tilslutning og montering af dit fjernvarmeanlæg indendørs. Det er af afgørende betydning, at dit fjernvarmeanlæg indstilles korrekt til lige netop dit hus, så du kan udnytte varmen bedst muligt. Vi sørger for at optimere dit anlæg, så du får mest værdi for dine penge.

Ring til os i dag på tlf. 40 17 37 83, hvis du ønsker at skifte til fjernvarme.

Få et uforpligtende tilbud

Her i formularen kan du beskrive, hvilken opgave du ønsker et tilbud på, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Der er selvfølgelig også mulighed for at kontakte os direkte på telefonen.

  Kontakt

  Adresse

  Bülowsgade 19
  8700 Horsens

  Telefon

  Vi er medlem af