Badeværelser

Skal du have renoveret et eller flere badeværelser i et hus, en lejlighed eller en større ejendom?

VVS Firmaet Aage Jensen ApS tager gerne totalentreprisen og påtager sig hele opgaven fra A til Z. Vi har gode faste samarbejdspartnere i alle de håndværksfag, som skal involveres, for at lave dine nye badeværelser. Så sørger vi for at koordinere projektet, så det forløber effektivt og gnidningsfrit, og ikke mindst på en måde, så resultatet lever op til dine ønsker og krav.

Vi har over 30 års erfaring i renovering af badeværelser. Når det gælder renovering af gamle badeværelser, kan der være spændende udfordringer under overfladen. Der kommer vores erfaring os virkelig til gode. Og det kommer også dig til gode at hyre en VVS’er, der har set og fundet løsninger til lidt af hvert igennem tiden.

Hvis opgaven gælder nybyggeri og helt nye badeværelser, så påtager vi os selvfølgelig også alle VVS-opgaver i den forbindelse. Det er ingen sag at lave VVS i nybyggeri.

Vi bidrager gerne med inspirationsmateriale og løsningsforslag, hvis du har brug for nogle input. Badeværelser kommer som bekendt i alverdens forskellige materialer og udtryk – og til vidt forskellige priser. Alt kan lade sig gøre, men det er ikke alle løsninger, der er lige gode. Vi vejleder dig naturligvis godt og grundigt og sørger for at skaffe materialer og produkter, der opfylder dine krav og ønsker.

Alt inden for badeværelser i Horsens og omegn!

VVS til nye badeværelser såvel som renovering af badeværelser!

Kontakt os med din VVS-opgave. Så finder vi en god løsning, så du får dét eller de badeværelser, du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Her i formularen kan du beskrive, hvilken opgave du ønsker et tilbud på, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Der er selvfølgelig også mulighed for at kontakte os direkte på telefonen.

  Kontakt

  Adresse

  Bülowsgade 19
  8700 Horsens

  Telefon

  Vi er medlem af